مطالب با برچسب عایق نانوکالر در وب سایت نانوشیلد برترین تولید کننده عایق رطوبتی
آب بندی نمای ویلا در مازندران با نانوکالر
عایق کاری رطوبتی نما ویلایی در نور مازندارن با عایق رطوبتی نانوشیلد و تیم مجرب این گروه انجام شد. دیوار نما با جنس سیمان در زمان کوتاه با پیستوله رنگ عایق شد.
سلام و عرض ادب
میخواستم بدونم برای دیوار گچی اوتاق خواب که از ستون داخل دیوار نم را از زمین به دیوار میرسونه از کدوم محصول باید استفاده کنم .
رطوبت دیوار نمای سنگ به داخل ساختمان در طبقه ی دوم ایجاد مشکل کرده است و نیاز به پوشش دارد. چه کنیم؟
عایق کاری با نانوشیلد در سیستان و بلوچستان
برای عایق کاری رطوبتی روی سقف های ساخته شده از پیش یا الیاف درخت خرما می توان از عایق های رطوبتی نانوشیلد استفاده کرد.
عایق نما در شهرک واوان
عایق کاری رطوبتی برای نمای ساختمانی در واوان با عایق رطوبتی نانوکالر انجام شد. این عایق بسیار چسبنده به سطح و مقاوم در برابر رطوبت و فرسایش است.
دیوار بارانگیر به متراژ ۷۰ متر که نم و رطوبت به داخل دیوار نفوذ می کنه در ضمن دیوار فوق با سیمان نازک کاری شده و داخل ساختمان سفید کاری شده
سلام
منزلی در شمال دارم دیوار پوست پوست میشه و دارای رطوبته شما چه رنگی برای دیوار را پیشنهاد می کنید.
09121998128
عایق نما ساختمان هواپیما کلاردشت
در کلاردشت عایق کاری رطوبتی برای نمای ساختمانی هواپیماشکل با عایق رطوبتی نانوکالر یا رنگ ضد آب نما انجام گرفت. رنگ ضد آب نما نانوشیلد کاملا آب بند است.
آب بندی نمای ساختمان | عایقکاری نمای ساختمان
عایق نما یا رنگ آب بند کننده نما برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل ساختمان استفاده می گردد.عایق رطوبتی نانوکالر با قیمت مناسب مزایای عالی برای آب بند کردن نما
سلام وقت بخیر، بنده پیمانکار ساختمان هستم در استان گیلان، متاسفانه مشکلی پیدا کردم ، یکی از دیوارهای ساختمان عایق کاری نشده ،و دلیلش اینه که پیمانکار قبلی به دلیل اینکه دیوار بارون نمیخورده این کار را نکرده، روی اون دیوار سرامیک شده با بندهای یک سانتی، اما الان رطوبت میکنه، پیشنهاد شما چیه، این مشکل برای خیلی از همکارها پیش اومده.
سلام
احتراما ما برای رنگ نمای 4 تا ویلای در شمال (محدوده نمک آبرود)نیاز به رنگ کاملا عایق نیاز داریم که ظاهرا عایق رطوبتی نانو شیلد شما مناسب است.لطفا اطلاعات بیتشری به ایمیل فوق یا به واتساب شماره 09121467298 بفرستید
سلام
رنگ ضد آب نما برای نمای ویلا در شمال میخواستم؟ میزان مصرف و نحوه ی استفاده را لطفا لطفا توضیح بفرمایید.
سلام ضلع غربی ساختمان ما باران گیر بوده و نم داده است.
راه کار و قیمت شما را می خواستم. حدود 200 متر مربه در 4 طبقه آپارتمانی
با تشکر
درود بر شما
میخواستم بدونم برای نمای ساختمان در شمال که رطوبت زده چگونه میتوانم نما را عایق کاری کنم
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید
لطفا قیمتها را هم بفرمایید